Αν διεξάγονταν ένα παγκόσμιο ��ρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων ποδο��φαίρου αναφορικά με τους φίλους που έχουν στο... facebook, μακράν μπροστά θα βρίσκονταν οι τουρκικοί σύλλογοι. Πρωταθλήτρια θα αναδεικνύονταν η Γαλατάσαράι, ενώ ακόμα δύο τουρκικοί σύλλογοι θα φιγουράριζαν στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους συλλόγους.

Η Γαλατάσαράι έχει 4,1 εκατομμύρια φίλους στο facebook, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να αφήσει μακράν πίσω στην δεύτερη θέση το καμάρι της Καταλωνίας, την Μπαρτσελόνα, που έχει μόλις 3,4 εκατ. φίλους. Στην τρίτη θέση αναδεικνύεται ένας ακόμα τουρκικός σύλλογος, η Φενέρμπαχτσέ με 2,8 εκατ. – οριακά πάνω από την Ρέλα Μαδρίτης που έχει 2,7.

Στην πέμπτη θέση έρχονται οι Λος Άντζελες Λέικερς με 2,3 εκατ. φίλους, η πρώτη ομάδα μπάσκετ που συναντάμε στον κατάλογο. Έκτη είναι η θρυλική Λίβερπουλ με 1,9 εκατ και έβδομοι οι Ντιου Γιορκ Γιάνκις από το αμερικανικό μπέιζμπολ με 1,8 εκατ. φίλους.

Στην όγδοη θέση κατατάσσεται η Μπεσίκτρας, τρίτος τουρκικός σύθλλογος στην δεκάδα, με 1,5 εκατ. Στην ένατη θέση με 1,3 εκατ. φίλους κατατάσσονται οι Μπόστον Ρεντ Σοξ ενώ μόλις στην δέκατη θέση βρίσκεται η δημοφιλής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1,26 εκατ. φίλους.