Μια αποκάλυψη-σοκ έγινε από το πλέον κ��ντινό πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του βραζιλιάνου επιθετικού, Αντριάνο.


Η μητέρα του νυν άσου της Ρόμα προέβη στη δήλωση ότι εάν ο γιός της συνέχιζε στην Ίντερ ήταν πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να αυτοκτονήσει!


«Είχε πάθει κατάθλιψη, ήταν δύσκολο να ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα του και η κατάσταση στην ομάδα δεν το βοηθούσε» δήλωσε η μητέρα του -κάποτε- θεωρούμενου ως κορυφαίου επιθετικού της γηραιάς ηπείρου.


«Λόγω της τεράστιας επιτυχία του πολλοί ήταν αυτοί που τον επέκριναν χωρίς να ξέρουν πραγματικά τι του συνέβαινε και αυτό τον έκανε νε πέσει σε κατάθλιψη» τόνισε στη συνέχεια η μητέρα του Αντριάνο για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως «μια μέρα, όταν ήταν ακόμα στην Ιταλία, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και πως ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μου είπε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. Σοκαρίστηκα. Του απάντησα ψύχραιμα να σταματήσει το ποδόσφαιρο αν χρειάζεται γιατί τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από την ευτυχία του».