Φωτιές άναψε στο Τορίνο (αλλά και στο Καμπιονάτο) ο πασίγνωστος -στην Ιταλία- αθλητικός συντάκτης Πάολο Κολόμπο αποκαλύπτοντας ότι στην Γιουβέντους υπάρχουν αρκετοί gay ποδοσφαιριστές, δηλώνοντας παράλληλα ότι γενικότερα στο Καμπιονάτο αγωνίζονται αρκετοί ομοφυλόφιλοι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Chiambretti Night» ο γνωστός δημοσιογράφος (που έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος) έκανε άνω κάτω το ιταλικό ποδόσφαιρο.

«Ο Μότζι είχε δηλώσει πως δεν ήθελε ομοφυλόφιλους στη Γιουβέντους, όμως εκείνη η ομάδα ήταν γεμάτη…» ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε τις αποκαλύψεις του ο Κολόμπο.

«Υπάρχει ένας που έφυγε από τη Μίλαν και τώρα παίζει σε άλλη ομάδα. Σήμερα, ξέρω κάποιον που αγωνίζεται μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης στη Γιουβέντους. Γενικά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί gay, τους καταλαβαίνω όταν τους παίρνω συνέντευξη. Ακόμα και στις μεγάλες ομάδες» τόνισε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Είναι βέβαιο ότι ο Κολόμπο άναψε φωτιές τόσο στις ιταλικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας αλλά και έδωσε τροφή για σκέψη στους Ιταλούς οπαδούς, οι οποίοι πλέον θα προσέχουν εκτός από την αγωνιστική παρουσία του κάθε παίκτη και τις κινήσεις στο γήπεδο για αν διαπιστώσουν εάν είναι… αρκετά ανδροπρεπείς ή όχι!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις-φωτιά του Κολόμπο... Αν γνωρίζετε Ιταλικά θα καταλάβετε πλήρως τα λεγόμενα του. Αν όχι, θα "πιάσετε" τις λέξεις κλειδιά "gay", "Γιουβέντους" κλπ!