Με την ψυχολογία στα ύψη και τον απαιτητικό Ομπράντοβιτς απόλυτα ικανοποιημένο επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από τη Σερβία όπου έδωσε τέσσερα νικηφόρα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.


«Το θετικό είναι ότι και δουλέψαμε καλά και δεν είχαμε τραυματισμούς» σχολίασε ο Δημήτρης Ιτούδης, συνεργάτης του «Γκαστόνε».


Το τριφύλλι πέρασε δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας στη Σερβία και τα τέσσερα φιλικά με Ούζιτσε (δύο φορές), Ραντνίτσκι και Ζελέζνικ προσφέρθηκαν για να βγάλει ο «Ζοτς»πολύτιμα συμπεράσματα σχετικά με αδυναμίες που έχει ακόμη η ομάδα.


«Η προετοιμασία είναι πάντα επίπονη αλλά είναι πολύ θετικό ότι δουλέψαμε πλήρεις μετά από πολλά χρόνια» τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής.


Ο Ομπράντοβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδος στην Ελλάδα και θα περάσει και τη σημερινή ημέρα στο Βελιγράδι, όπου βρέθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες το «τριφύλλι» με αφορμή το χθεσινό φιλικό με τη Ζελέζνικ.


Τα επόμενα αγωνιστικά τεστ για τους πρωταθλητές Ελλάδος θα είναι το διήμερο 2-3/10 στο τουρνουά «Α. Γκομέλσκι» στη Μόσχα.