Τα ίχνη Αφρικανού ποδοσφαιριστή ομάδας της Βορείου Ελλάδας αναζητούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για εμπόριο ναρκωτικών μετά από τη σύλληψη της κόρης παλαίμαχου παίκτη χθες τα ξημερώματα στο Ελ. Βενιζέλος η οποία μετέφερε 3,2 κιλά κοκαΐνη.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι εγκέφαλος κυκλώματος κοκαΐνης και είχε «στρατολογήσει» την 24χρονη στην εμπορία ναρκωτικών.


Η κοπέλα στην κατάθεση της στους αστυνομικούς κατονόμασε τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή ως «εγκέφαλο» λέγοντας ότι ο ίδιος την έπεισε να μεταφέρει τα ναρκωτικά από το Σάο Πάολο στην Αθήνα και μετά στη Θεσσαλονίκη (όπου θα μετέβαινε εάν δεν είχε συλληφθεί) και -μάλιστα- εξομολογήθηκε ότι της είχε τάξει το αντίτιμο των 5.000 ευρώ.


Η αστυνομία κυριολεκτικά περνά από κόσκινο τις ομάδες της βορείου Ελλάδος προσπαθώντας να εντοπίσουν τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η νεαρή κοπέλα στην κατάθεση της.


Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται προς πάσα κατεύθυνση καθώς δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα στοιχεία που είχε δώσει ο εγκέφαλος του κυκλώματος κοκαΐνης ήταν ακριβή ή αληθινά.