Ο -τέως- παίκτης του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, δεν είναι σε φόρμα και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες…


Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους, εξάλλου, που δόθηκε δανεικός στη Φλαμένγκο από τον Ολυμπιακό.


Τότε ο Ντιόγκο έλεγε ότι έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν είχε κίνητρο (λόγω του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) και γιατί το κλίμα δεν ήταν καλό και τον επηρέαζε στην απόδοση του, περιμένοντας προφανώς πως στη Βραζιλία θα απέδιδε καλύτερο ποδόσφαιρο…


Ελάτε, όμως, που κάνει τις ίδιες και απαράλλακτες εμφανίσεις και στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα; Ο Ντιόγκο δεν έχει βρει δίχτυα σε 6 συμμετοχές ενώ και η απόδοση του κινείται κάτω του μετρίου.


Ο βραζιλιάνος, όμως, βρήκε (και) αυτή τη φορά τη λύση! Ποια είναι αυτή;


Αν μαντέψατε ότι άρχισε τις εντατικές προπονήσεις… κάνατε λάθος!


Αν, από την άλλη, μαντέψατε ότι έπεσε σε περισυλλογή και αποφάσισε να είναι πιο συγκεντρωμένος και ομαδικός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού… πάλι κάνατε λάθος!


Ο βραζιλιάνος επέλεξε -και πάλι- τον εύκολο δρόμο της δικαιολογίας σημειώνοντας ότι αγωνίζε��αι στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου και είναι λογικό να συναντά δυσκολίες (μα από εκεί δεν αναδείχθηκες βρε Ντιόγκο;)!


«Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο του κόσμου. Διαφέρει πολύ από αυτά της Ευρώπης, είναι πιο ισορροπημένο, με πολλές ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο, τον πρώτο να χάνει από τον τελευταίο κι έτσι θα συνεχίσει να είναι μέχρι το τέλος. Πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι σαν τελικό, δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ» τόνισε ο νεαρός επιθετικός…


Έξυπνο… Σου λέει ο Ντιόγκο: «Αν συνεχίσω να μην αποδίδω, δικαιολογείται καθώς παίζω στο δυσκολότερο πρωτάθλημα. Αν βρω πάλι τη φόρμα μου, θα είμαι διπλά κερδισμένος αφού το πέτυχα στο δυσκολότερο πρωτάθλημα».


Είναι αυτό που λέμε «και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη»…