Ελεύθερος αφέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης μετά την κατάθεσή του στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κ. Πούλιου.


Ο κ. Κομπότης τελούσε υπό κράτηση στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων μετά την καταγγελία για δωροδοκία του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή.


Τελικά αφέθηκε ελεύθερος λόγω μη επαρκών στοιχείων.


Κατά την αποχώρηση του από το δικαστικό μέγαρο ο κ. Κομπότης δε θέλησε να κάνει δηλώσεις. Μίλησε, όμως, αντ’ αυτού ο συνήγορός του: «Όλα αυτά είναι αθλιότητες. Η μήνυση στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής θεμελίωσης. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κύριος Κομπότης δεν συνελήφθη από το Σάββατο, όταν ήταν στην πόλη των Τρικάλων κι αυτό συνέβη λίγη ώρα πριν από τον αγώνα».


Η αστυνομία, από την άλλη, με βάση την κατάθεση του τερματοφύλακα της ομάδας των Τρικάλων αναζητά τον άνθρωπο που φέρεται να έκανε το τηλεφώνημα εκ μέρους του προέδρου του Λεβαδειακού. ενώ ακόμη αναζητείται ο άνθρωπος που φέρεται να έκανε το τηλεφώνημα εκ μέρους του Λεβαδειακού, με σκοπό να δωροδοκήσει τον παίκτη των Τρικάλων.