Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται αύριο ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ύστερα από καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας την οποία έκαναν στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρίστος Πουρής, και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας.


Ο τερματοφύλακας και ο πρόεδρος των Τρικάλων κατήγγειλαν χθες στις 6 το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα ότι 33χρονος άνδρας, ο οποίος γνωρίζεται από 10ετίας με τον Πουρή και διαμένει στη Λιβαδειά,του τηλεφώνησε τρεις φορές ως εκπρόσωπος του προέδρου του Λεβαδειακού και του πρότεινε το ποσό των 20.000 ευρώ προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.


Η Ασφάλεια Τρικάλων ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να προχωρήσει η προανακριτική διαδικασία και να συλληφθεί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού. Πράγματι, το απόγευμα ο κ. Κομπότης συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και αύριο θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο.