Σε 16 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ένοπλης ληστείας καταδικάστηκαν ο αδερφός και ο γαμπρός του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κάρλος Τέβεζ!

Οι δυο τους αποφάσισαν στις 23 Ιουνίου του 2008 να ληστέψουν τη χρηματαποστολή ανεφοδιασμού ενός ΑΤΜ στην πόλη της Κόρδοβα. Αν και ντύθηκαν αστυνομικοί, σταμάτησαν το όχημα και το γάζωσαν με σφαίρες, όχι μόνο δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους αλλά πιάστηκαν από την αστυνομία ένα χρόνο μετά.

Ο 31χρονος Χουάν Αλμπέρτο Μαρτίνες Τέβεζ και ο 30χρονος Κάρλος Αβαλός Βερόν διέφυγαν από τον τόπο της ληστείας με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά ο δεύτερος παραδόθηκε μετά από καταδίωξη και αποκάλυψε και τον συνεργό του.

Ο αδερφός του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε τις κατηγορίες καιυποστήριξε ότι την ώρα της ληστείας βρισκόταν στο σπίτι του αδερφού τουεπικαλούμενος μάλιστα και κλήσεις από κινητό που άνηκε στο παίκτη -τότε- της Σίτυ.

Τελικά αποδείχθηκε ότι ο ίδιος είχε στήσει το άλλοθι εν αγνοία του στράικερ της αγγλικής ομάδας. Ο γαμπρός του Τέβεζ, πάντως, είναι παλιός γνώριμος των φυλακών έχοντας καταδικαστεί συνολικά σε 28 χρόνια κάθειρξη, μέρος των οποίων είχε εκτίσει προτού αφεθεί ελεύθερος.