Παρά το γεγονός ό��ι έξι ομάδες δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, πραγματοποιείται το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η κλήρωση για την Α1 Κατηγορία Μπάσκετ. Παράλληλα, θα γίνει κι η παρουσίαση του νέου λογοτύπου της διοργανώτριας αρχής, ενώ θα υπάρξουν τιμές και βραβεύσεις στους κορυφαίους της περσινής χρονιάς.

Πολυτιμότερος παίκτης της περασμένης σεζόν αναδείχθηκε ο Μάικ Μπατίστ, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της καλύτερης πεντάδας ήταν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ντρου Νίκολας και Τζος Τσίλντρες. Το δικό του βραβείο θα λάβει κι ο «προπονητής της χρονιάς» Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ως ο «καλύτερος νέος παίκτης» θα τιμηθεί ο Νίκος Παππάς.

Το βραβείο ήθους θα καταλήξει στα χέρια των διοικήσεων του Κολοσσού Ρόδου και του Πανελληνίου, που ήταν οι μόνες που δεν τιμωρήθηκαν καθόλου από τον αθλητικό δικαστή. Φυσικά, βραβεύσεις θα γίνουν και στις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αντίστοιχα.