Το γκολφ είναι ένα ευγενές άθλημα, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Δεν είναι κάτι σύνηθες βέβαια, ωστόσο αυτό που συνέβη στο γήπεδο Shady Canyon της Καλιφόρνια αποτελεί πραγματικό περιστατικό, έστω και αν δύσκολα θα μπορούσε να το σκεφτεί ακόμα και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος.

Ένας παίκτης στην προσπάθεια του να στείλει το μπαλάκι προς την τρύπα, ήταν λίγο άστοχος. Αυτό δεν είναι βέβαια κάτι περίεργο. Ωστόσο το μπαλάκι έφυγε με δύναμη από το μπαστούνι του και βγήκε εκτός του γηπέδου, όπως συμβαίνει πολύ συχνά στα γήπεδα του γκολφ σε όλο τον κόσμο. Μέχρι εδώ, όλα καλά λοιπόν.

Ωστόσο το μπαλάκι προσγειώθηκε σε ένα κομμάτι βράχου. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε μια σπίθα. Από τη σπίθα άναψε φωτιά. Η φωτιά επεκτάθηκε στο γειτονικό δάσος, πήρε μεγάλες διαστάσεις και σ��ντομα όλοι έκαναν λόγο για μια μεγάλη πυρκαγιά! Μια πυρκαγιά που κλήθηκε η Πυροσβεστική για να σβήσει.

Επειδή όμως η Πυροσβεστική με τους 150 άνδρες της που έσπευσαν στην περιοχή άργησε λιγάκι, αυτό το λιγάκι ήταν αρκετό για να γίνει η ζημιά. Κάηκαν συνολικά 25 στρέμματα. Και όλα αυτά, επειδή ένας παίκτης ήταν κάπως άστοχος σε μια προσπάθειά του, παίζοντας γκολφ...