Η πτωτική πορεία του Τάιγκερ Γουντς (όσον αφο��ά την προσωπική του ��ωή) έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

Μία οι αποκαλύψεις για τις πολλές ερωμένες του, μια η διάλυση του γάμου του, μια η πρόσφατη αποκάλυψη ότι μια από τις ερωμένες του έχει δώσει σε εφημερίδα βίντεο με… προσωπικές του στιγμές, ο Τάιγκερ Γουντς είδε την εικόνα του ως καλού παιδιού και οικογενειάρχη να αποδομείται βήμα-βήμα

Τώρα σειρά έχει (όπως πολλοί περίμεναν) και ο αθλητικός του βίος. Μετά τις ακυρώσεις συμβολαίων με διαφημιστικές εταιρείες, ήρθε και το πρώτο σοβαρό μήνυμα ότι η καριέρα του άλλοτε κορυφαίου -με διαφορά- αθλητή του γκολφ έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα.

Ο Αμερικανός γκόλφερ μετά από 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο «νούμερο 1» αφήνει τη θέση του στον Βρετανό Λι Γουέστγουντ. Αν και επίσημα η αλλαγή θα ισχύσει από τις 31 Οκτωβρίου, θεωρείται ότι ισχύει άτυπα από σήμερα καθώς κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να αγωνιστεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Ο Γουντς έχει βρεθεί στο νούμερο 1 για 279 συνεχόμενες εβδομάδες, διάστημα στο οποίο έγινε ο διασημότερος και μάλλον πλουσιότερος αθλητής του κόσμου αλλά όπως προκύπτει όλος αυτός ο ντόρος και τα σκάνδαλα στην προσωπική του ζωή επηρέασαν δραματικά την απόδοση του.