Μαύρο στο ξύλο έκαναν το «αφεντικό» της Formula 1 Μπέρνι Έκλεστόουν τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι του επιτέθηκαν την ώρα που επέστρεφε στο ρετιρέ του, και αφού του αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 200.000 ευρώ, τον χτύπησαν τόσο άσχημα που έμεινε αναίσθητος.


Οι τέσσερις δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο «boss» της F1, και του επιτέθηκαν την ώρα που επέστρεφε στο διαμέρισμα του μαζί με την 31χρονη σύντροφο του Φαμπιάνα Φλόσι. Αφού τους ζήτησαν και πήραν όλα τα πολύτιμα αξεσουάρ, τα διαμαντένια δαχτυλίδια και τα ρολόγια που φορούσαν, άρχισαν να γρονθοκοπούν άγρια τον 80χρονο Έκλεστόουν ο οποίος από την ορμή των χτυπημάτων έπεσε αναίσθητος.


Αμέσως μετά οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή και ο μικροκαμωμένος «boss» μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα «Sun», ο Έκλεστόουν αποκάλυψε ότι πονά ακόμα από τα χτυπήματα καθώς όπως λέει: «ήταν γερό ξύλο. Δεν μου είπαν τίποτα, απλώς μου επιτέθηκαν. Μια δυο κλωτσιές στο κεφάλι ήταν αρκετές για να πέσω αναίσθητος».


Μέχρι στιγμής πάντως, εκτιμάται ότι αυτοί που επιτέθηκαν κοντά στα κεντρικά της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του Έκλεστόουν , μπορεί να είναι οι ίδιοι που έχουν διαπράξει μια σειρά επιθέσεων σε πλούσιους και διάσημους της περιοχής.