Ο Μασίμο Μοράτι έχει μια τρέλα, την Ίντερ και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει στο παρελθόν, δε φείδεται χρημάτων προκειμένου να κάνει το καλύτερο για την ομάδα.


Και αυτό φαίνεται από τις «τρελές» κινήσεις και αποφάσεις του για την ομάδα. Τελευταία; Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο MrInterεν καιρώ κρίσης φέρεται διατεθειμένος να ξοδέψει 50 εκ. ευρώ για να φέρει στο Μιλάνο τον Σεσκ Φάμπρεγκας από την Άρσεναλ!


Ο πρόεδρος της Ίντερ δεν αντέχει να βλέπει τη φετινή ομάδα να απέχει τόσο από τις επιτυχίες όσο και από την κορυφή της βαθμολογίας και αποφάσισε να κάνει μια κίνηση αμτ τόσο για να ενισχύσει την ομάδα όσο και για να ανεβάσει το ηθικό των οπαδών.


Έτσι ως πρώτος στόχος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίουκαθορίστηκε ο χαρισματικός Ισπανός μέσος που αγωνίζεται στην ομάδα του Λονδίνου.


Τα βρετανικά μέσα, από την άλλη, σχολιάζοντας την είδηση αναφέρθηκαν στην επιμονή της Άρσεναλ να κρατήσει τον παίκτη την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά από έντονο πρέσινγκ της Μπαρτσελόνα. Τόνιζαν ωστόσο ότι τα 50 εκ. ευρώ είναι περισσότερο από αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση της Άρσεναλ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο…