Ανατροπή σκηνικού είχαμε στον Πανιώνιο καθώς ο Κωνσταντίνος Τσακίρης από αργά χθες το βράδυ αποφάσισε να ακυρώσει τη μεταβίβαση των μετοχών του!


Η συμφωνία θεωρούταν δεδομένη απέμεναν μόνο τα τυπικά για να μεταβιβαστούν οι μετοχές σε επιχειρηματία, ο οποίος συνδέεται με τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά -όπως όλα δείχνουν- η παρέμβαση της Πολιτείας στο θέμα άλλαξε άρδην το σκηνικό!


Όπως έγινε γνωστό από χθες το απόγευμα, η Πολιτεία αντιτίθεται στην πώληση των μετοχών καθώς προκύπτει περίπτωση έμμεσης συνιδιοκτησίας μιας και ο «εκλεκτός» του κ. Τσακίρη συνδέεται ευθέως και με την ΠΑΕ Καβάλα και τον πρόεδρο της κ. Ψωμιάδη. Σήμερα -δε- αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση του γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνου Μπιτσαξή για το θέμα.


Ο κ. Τσακίρης, αφού ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη, ότι ακυρώνεται η μεταβίβαση των μετοχών, απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου, μέχρι τις 29 του μηνός.


Η νέα αυτή εξέλιξη προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι –όπως δηλώνουν- δε θέλουν να δουν την ομάδα «να περνά σε ξένα χέρια». Μετά το άκο��σμα της ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών, περισσότερα από 1.500 άτομα έκαναν μία συμβολική πορεία από το γήπεδο μέχρι την κεντρική πλατεία και την Εστία Νέας Σμύρνης.