Πιστεύαμε ότι στα γήπεδα τα έχουμε δει όλα…

Τελικά, όμως, είμαστε βαθιά γελασμένοι αφού πάντοτε υπάρχει κάτι/κάποιος να μας «εμπνεύσει»!


Εν προκειμένω, αυτός είναι ο πιο γνωστός τερματοφύλακας στην Ουρουγουάη, ο «γκολκίπερ-καρτούν», ο οποίος έχει τόση μεγάλη αγάπη για τα κινούμενα σχέδια που σε κάθε αγώνα φοράει και μια διαφορετική στολή καρτούν την οποία… ράβει η σύζυγός του!
Ο Πάμπλο Αουρεκοτσέα αγωνίζεται στην Γκουαρανί της Παραγουάη και έχει τρέλα με τα καρτούν την οποία χωρίς δεύτερη σκέψη «βγάζει» προς τα έξω: «Μου αρέσει να ανανεώνω την εμφάνισή μου σε κάθε ευκαιρία. Ο κόσμος των κόμικ μου δίνει πάρα πολλές εναλλακτικές επιλογές. Είναι κάτι που μου αρέσει, προκαλεί το ενδιαφέρον και αρέσει στον κόσμο».
Αυτό που συμπληρώνει το αξιοπερίεργο εγχείρημα του Πάμπλο είναι πως τις στολές του τις ράβει η ίδια η σύζυγός του: «Αν δεν υπήρχε η γυναίκα μου για να με παρακινήσει, εγώ δεν θα το είχα δοκιμάσει ποτέ. Κάθε εβδομάδα συζητάμε ποιος θα είναι ο επόμενος ήρωας που θα βάλω στη φανέλα μου»!

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τώρα τι λέει η ομάδα και αν το επιτρέπει… Η απάντηση είναι πως μάλλον τρίβει τα χέρια της αφού μόνο και μόνο από τους φιλάθλους που έρχονται για να θαυμάσουν τις εμπνεύσεις του γκολκίπερ της Γκουαρανί, έχει σημειωθεί εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις εισιτηρίων!