Στα γέλια λύθηκε ακόμα και ο πιο συντηρητικός Βρετανός, βλέποντας στην εφημερίδα Sun φωτογραφία των Ρίο Φέρντιναντ και Κάρλος Τέβες.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς ο βρετανός άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καλύψει με το σώμα του την μπάλα και ο Αργεντίνος άσσος της Μάντσεστερ Σίτυ, προσπαθεί να την απεγκλωβίσει.

Λίγο όμως η ένταση του αγώνα, λίγο ο κακός υπολογισμός, το χέρι του Αργεντίνου πήρε άλλο …δρόμο και έτσι το ντέρμπι της χρονιάς για το Μάντσεστερ, έβγαλε τη φωτογραφία της χρονιάς για όλη τη Βρετανία.

Πάντως ο διεθνής παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε με ιδιαίτερη άνεση, όταν είδε την φωτογραφία στη μεγάλης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα και δεν δίστασε να την δημοσιεύσει και στο Twitter του. Μάλιστα με ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση έγραψε: «Δώστε μου τη διεύθυνση του φωτογράφου. Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι».

Ο Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε επίσης ότι δέχθηκε πειράγματα των συναδέλφων του, αλλά και ο Κάρλος Τέβες πρέπει να αισθάνεται περήφανος, αφού πλέον ο Μαραντόνα δεν μπορεί να μονοπωλεί το «χέρι του θεού».