Ευκαιρίες σε νέους παίκτες θέλει να δώσει ο Φερνάντο Σάντος επ’ ευκαιρίας του φιλικού αγώνα με την Αυστρία στις 17 Νοεμβρίου στη Βιέννη.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής τους Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Δημήτρη Σιόβα, Γιώργο Φωτάκη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιώργο Γεωργιάδη.


Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος απαρτίζουν οι Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπαστασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μόρας, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Φωτάκης, Γ.Παπαδόπουλος, Κονέ, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης , Σαμαρας, Χριστοδουλόπουλος και Γεωργιάδης.


Σάντος: «Αν ο Γκέκας θέλει να επιστρέψει ας έρθει να το πει σε μένα»


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκανε σαφές για ακόμη μια φορά αυτό που είχε δηλώσει και παλαιότερα, πως θέλει να υπάρχει συνέχεια στις εθνικές ομάδες και η μία να τροφοδοτεί την άλλη: «Υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι τώρα τελειώνουν από την εθνική Ελπίδων και πρέπει να αξιοποιηθούν στις εθνικές ομάδες. Γι` αυτό τους κάλεσα. Υπάρχουν και άλλοι που θα κληθούν» τόνισε ο Φερνάντο Σάντος.


Ο Σάντος αναφέρθηκε και στα όσα δήλωσε ο Φάνης Γκέκας σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην Εθνική: «Εγώ ξέρω ότι ο Γκέκας είπε ότι δεν θέλει να είναι στην εθνική. Μάλιστα, δεν το είπε σε μένα. Ούτε σε μένα είπε ότι θέλει να επιστρέψει. Οτι μαθαίνω, λοιπόν, το μαθαίνω από τις εφημερίδες. Αν το μάθω από τον ίδιο και μου πει τους λόγους που θέλει να επιστρέψει, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εγώ ως προπονητής πρέπει να μάθω. Ποτέ δεν θα κλείσω την πόρτα σε κανέναν».