Έκκληση στην πολιτεία και στους εκπροσώπους του Τύπου να μην αμαυρώνουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε νωρίτερα το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα.


Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος σημείωσε πως πρέπει αν ξεκαθαρίσει η εικόνα γύρω από το ποδόσφαιρο: «Αυτό που είπαμε είναι ότι επειδή υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ότι δεν μας αγγίζουν τα όσα λέγονται, και οι αρχές από θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτά γιατί δίνεται μια εικόνα που βλάπτει το ποδόσφαιρο».


Σε ερώτηση σχετικά με τις επιστολές Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ο κ. Μαρινάκης δε θέλησε να σχολιάσει κάτι εκτός του ότι «ποτέ δεν τέθηκε θέμα αμφισβήτησης στο πρόσωπό μου», εκπέμποντας έτσι μήνυμα ενότητας της διοργανώτριας αρχής.


Για το θέμα τοποθετήθηκε πα΄ντως, σε σαφώς πιο ήπιους τόνους, ο πρόεδρος της ΑΕκ, Σταύρος Αδαμίδης: «Η ενότητα της λίγκας είναι αυτονόητη», σημείωσε, «αλλά έχουμε το δικαίωμα να ασκούμε κριτική».


Εκπρόσωπος στην ΕΠΟ ο Ζαγοράκης


Τη θέση του κ. Βιολίδη, όσον αφορά τον εκπρόσωπο της διοργανώτριας αρχής στην ΕΠΟ ανέλαβε ένα άλλο μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης.