Τους φετινούς στόχους της ομάδας αλλά και του ιδίου οριοθέτησε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Κ» της Καθημερινής.


Ο Γάλλος άσος σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει (και θα πετύχει) το νταμπλ ενώ τόνισε ότι προβλέπει πως ο ίδιος θα σημειώσει 30 τέρματα τη φετινή περίοδο.


«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παίζω μπάλα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στις ακαδημίες και στα έντεκα με “άρπαξε” η Nimes Olympique. Την ώρα της προπόνησης και του παιχνιδιού πετούσα. Δεν ήθελα να κάνω τίποτε άλλο. Το ποδόσφαιρο κυλάει στο αίμα μου. Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και τρία από τα έξι αδέρφια μου επίσης. Η μόνη δουλειά που έκανα στη ζωή μου ήταν αυτή» σημείωσε ο αγαπημένος της πράσινης εξέδρας.


Διατρανώνοντας την πίστη του ότι η φετινή χρονιά θα είναι άκρως επιτυχημένη τόσο για την ίδιο όσο και για την ομάδα, ο Γάλλος επιθετικός τονίζει όμως ότι το να είσαι ο καλύτερος απαιτεί θυσίες: «Δεν έχεις χρόνο για να δεις αυτούς που αγαπάς. Θα ήθελα να έβλεπα πιο συχνά τη μητέρα μου. Καριντιάτα τη λένε. Η σχέση μας καθορίζεται από ένα αεροπλάνο. Κάποιες φορές πηγαίνω εγώ, έρχεται και αυτή συχνά».


Ερωτώμενοςτι μπορεί να φοβίζει ή να τρομάζει έναν παίκτη που επέστρεψε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο μετά από 2 πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, ο Σισέ απαντά μονολεκτικά «ο θάνατος» διευκρινίζοντας αμέσως μετά ότι «γενικά είμαι χαρούμενο παιδί και δεν τον σκέφτομαι. Απλώς τον φοβάμαι».


Τέλος, ο Σισέ δεν παραλείπει να σημειώσει ότι η σχέση του με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι μια σχέση αμφίδρομη σχέση αγάπη: «Εγώ κάνω τη δουλειά και εκείνοι το αναγνωρίζουν».