Θα ήταν μια απλή διεκδίκηση της μπάλας υπό απλές προϋποθέσεις. Ο… υπερβάλλων ζήλος όμως του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντέζ, προκάλεσε ένα δυνατό κτύπημα στον επιθετικό της Κοπεγχάγης, Νταμέ Εντόι, με αποτέλεσμα να μείνει για λίγο χρονικό διάστημα αναίσθητος στο έδαφος!


Αν και οι παίκτες έδειξαν να πανικοβάλλονται και να κάνουν νοήματα φωνάζοντας για βοήθεια, ο ίδιος αφού συνήλθε έπαιξε κανονικά και μάλιστα μέχρι το τέλος του αγώνα!


«Δεν έχω καταλάβει καλά τι έγινε στη φάση. Ούτε που θυμάμαι πόση ώρα έμεινα αναίσθητος. Μπορεί να ήταν ένα λεπτό, μπορεί και πέντε. Μόλις συνήλθα, κατάλαβα ότι είχα δεχθεί κάτι σαν χαστούκι στο πρόσωπο ενώ είχα κάτι και στο χέρι μου. Ο διαιτητής εκείνη την ώρα μου είπε ότι έδωσε φάουλ υπέρ της Μπαρτσελόνα» σημείωσε ο Σενεγαλέζος επιθετικός.


Όσον αφορά τη φάση του τραυματισμού του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε: «Κοίταξα μπροστά και είδα τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα να βγαίνει. Μέχρι εκεί. Μετά δεν ξέρω τι συνέβη οπότε δεν μπορώ να σας πω αν ο Βαλντές έπρεπε να αποβληθεί ή όχι».