Τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς που φεύγει βραβεύει σήμερα (18:30) ο ΠΣΑΤ, σε ειδική εκδήλωσε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εκτός από τα βραβεία στις γενικές κατηγορίες, θα απονεμηθούν και ειδικά βραβεία που θα τα παραλάβουν: ο Σπύρος Γιαννιώτης, γιατρός και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Λάκης Νικολάου και ο Κριστιάν Καρεμπέ εκ μέρους όσων εμπλέκονται στο φιλανθρωπικό αγώνα του Ολυμπιακού με τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο.

Για τον τίτλο του καλύτερου αθλητή διαγωνίζονται οι Ηλίας Ηλιάδης, Λευτέρης Κοσμίδης και Βλάσης Μάρας, ενώ στις γυναίκες οι Βάσω Μιλούση, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα και Αλεξάνδρα Τσιάβου.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού, η Εθνική ποδοσφαίρου των ανδρών και η ομάδα πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης διεκδικούν το βραβείο της κορυφαίας ομάδας.

Στους προπονητές, υποψήφιοι είναι οι Γιώργος Αγγέλου, Τζώρτζης Δικαιουλάκος και Αλεξία Καμένου.

Τέλος, το βραβείο καλύτερου αθλητή με αναπηρία διεκδικούν οι Παύλος Μάμαλος, Ευστράτιος Νικολαίδης και Χρήστος Ταμπαξής, ενώ της καλύτερης αθλήτριας στην ίδια κατηγορία οι Θεοδώρα Μουτσίου, Μαρία Σταματουλά και Μαρία Τσάκωνα.