Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας για τους παίκτες του μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.


Ο «Ντούντα» εμφανώς δυσαρεστημένος από τα σκαμπανεβάσματα των παικτών του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «είμαστε πολύ μακριά από τη λέξη ομάδα» και «δεν μπορούμε να πάμε άλλο έτσι».


«Δεν είμαστε κουρασμένοι, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Δεν έχουμε διάρκεια, δεν ελέγχουμε το ματς, δεν έχουμε ενέργεια. Είμαστε πολύ μακριά από τη λέξη ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Και εμείς δεν είμαστε ομάδα» τό��ισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός για αν συμπληρώσει πως «δουλεύουμε για να αλλάξει αυτό. Έχουμε πρόβλημα και είναι φανερό ότι πρέπει να βελτιωθούμε».


Στη συνέχεια ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τα έβαλε με τους παίκτες του και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να είναι ο Παπαλουκάς (ο οποίος μόλις επανήλθε από τραυματισμό) ο καλύτερος του γηπέδου: «Δεν μπορούμε να πάμε στο επόμενο ματς έτσι. Ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης μας; Ο Παπαλουκάς είναι. Είναι λογικό μετά τον τραυματισμό του; Δεν υπάρχει λόγος να γίνει πανικός. Από εδώ και πέρα δεν θα παίζει όποιος δεν έχει ενέργεια».