Διοικούσα επιτροπή υπό τον Δημήτρη Γόντικα αναλαμβάνει τα ηνία της προεδρίας του ΠΑΟ.


Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ που ολοκληρώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη, αποφασίστηκε να παραμείνει σε ρόλο προεδρεύοντος αντιπροέδρου ο Δημήτρης Γόντικας, με δεύτερο αντιπρόεδρο τον Γιώργο Νίκα, τρίτο τον Τζόνι Βεκρή. Παράλληλα, ο Αδαμάντιος Πολέμης συμπεριλήφθηκε ως απλό μέλος στη διοικούσα επιτροπή.


«Έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας, έχουμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη καμπή για το σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστούμε όλον τον κόσμο στο πλάι μας και το πρώτο θέμα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε είναι η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας» τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από τη συνεδρίαση που κράτησε περισσότερο από 2 ώρες.


«Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει ως αντιπρόεδρο. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι διαπίστωσα σήμερα σε μία δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της, ότι υπάρχει παναθηναϊκή ομοψυχία από όλους τους μετόχους, αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε για το μεγάλο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα, Εμείς από την πλευρά μας ως διοικούσα επιτροπή, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Νίκας, β’ αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής.


Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Βεκρής ο οποίος -έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ- τόνισε: «Ομόφωνα το συμβούλιο προχώρησε ενωμένο και εξέλεξε προεδρεύοντα αντιπρόεδρο τον κ. Γόντικα, δεύτερος αντιπροέδρος ο κ. Νίκας, τρίτος εγώ και η διοικούσα επιτροπή συμπληρώνεται με τον κύριο Πολέμη. Αυτό είναι μέχρι το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός ετησίως ανανεώνεται. Η διοικούσα επιτροπή έχει αρμοδιότητες βάσει καταστατικού και οι αρμοδιότητες της είναι και το μεταγραφικό. Προτείναμε στον κ. Πολέμη να ��ναλάβει την προεδρία, θέλει να βοηθήσει και για αυτό είναι στην διοικούσα επιτροπή».