Την πρώτη προπόνηση (ελπίζοντας να μην είναι και η τελευταία) έκανε το απόγευμα της τρίτης ο σούπερσταρ Ντέβιντ Μπέκαμ με τη φανέλα της Τότεναμ.


Ο 35χρονος μέσος συνεχίζει να επιθυμεί σαν τρελός να εκμεταλλευτεί το κενό στο αμερικανικό πρωτάθλημα παίζοντας έστω και ένα μήνα με τους «πετεινούς» στην Πρέμιερ Λιγκ που τόσο του έχει λείψει.


Φέρεται μάλιστα διατεθειμένος να αποδεχθεί και μείωση των αποδοχών του κατά 100.000 δολάρια για να παίξει στη λονδρέζικη ομάδα, ενώ ενδεικτικό της επιθυμίας του να γευτεί και πάλι λίγο από… αγγλικό πρωτάθλημα είναι και το γεγονός ότι «αποποιείται» και των δικαιωμάτων όσον αφορά την εικόνα του!


Ο Μπέκαμ πιστεύει ότι με τη συμμετοχή του στην Τότεναμ θα κερδίσει και πάλι τη θέση του στην Εθνική Αγγλία αλλά οι Λος Άντζελες Γκάλαξι παραμένουν -μέχρι στιγμής- ανένδοτοι.


Ο τεχνικός των «πετεινών», πάντως, μετά το πέρας της προπόνησης εξήρε την ποιότητα του Μπέκαμ: «Είναι σπουδαίο που τον έχουμε εδώ μαζί μας. Είναι επαγγελματίας, δείχνει σε καλή κατάσταση και προσέχει τον εαυτό του. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Είναι μπερδεμένη».