Φαίνεται πως η κίνηση του προπονητή της Ρόμα να βάλει τον αρχηγό των «τζιαλορόσι», Φραντσέσκο Τότι, στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης των «Ρωμαίων» με τη Σαμπντόρια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις (ούτως ή άλλως κακές) σχέσεις των 2 ανδρών.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, ο αρχηγός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι που έρχεται καθώς ο προπονητής του δίνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και η διοίκηση τηρεί… άκρα σιωπή για το θέμα.


Όπως όλα δείχνουν, ο 34χρονος επιθετικός, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο που λήγει το 2014, θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας ώστε να πάρει απαντήσεις για τον παροπλισμό του και να συζητήσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει το ερχόμενο καλοκαίρι.


Αν πάντως ο αρχηγός διαλέξει να αποχωρήσει το καλοκαίρι, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μετακίνηση σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν χωρίς όμως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο αν μετακομίσει σε ΉΠΑ ή Κατάρ.


Η λογική πάντως λέει ότι πιο εύκολα θα δεχθούν οι φίλαθλοι της Ρόμα –που λατρεύουν τον Τότι- την αποχώρηση του Ρανιέρι παρά του αρχηγού…