Τα φτερά του για... Αγγλία φαίνεται πως ανοίγει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από ομάδα της premier league! Σύμφωνα με όσα γράφονται, η ομάδα που τον πολιορκεί φέρεται να είναι η Φούλαμ.

«Τον Φεβρουάριο θα πάω στην Αγγλία για να ακούσω την επίσημη πρόταση ομάδας που θέλει να μου μιλήσει», είπε ο Μαραντόνα σε δημοσιογράφους στην Ουρουγουάη, όταν τον ρώτησαν τι σκοπεύει να κάνει μετά την παραίτησή του από την Εθνική Αργεντινής.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά στην πρόταση, προσθέτοντας με νόημα: «να ξέρετε ότι δεν είμαι απελπισμένος για να βρω δουλειά. Ξέρω ότι κάποια μέρα θα είμαι ξανά προπονητής σε κάποια ομάδα».

Οι φήμες για το ποιός πολιορκεί τον 50χρονο Ντεγκίτο δίνουν και παίρνουν, με την Φούλαμ να εμφανίζεται ως η επικρατέστερη.

Τα σχετικά σενάρια συνδέουν την πρόταση με την κακή πορεία της ομάδας, που κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό, ενώ θέλουν τον ζάμπλουτο ιδιοκτήτη της, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, να θεωρεί τον Μαραντόνα ως τον καλύτερο αντικαταστάτη του Μαρκ Χιούζ.