Ξένο σώμα δείχνει να αποτελεί πλέον από την Ένωση ο Ρεφίκ Τζιμπούρ μετά και το επεισόδιο με τον Χιμένεθ στην προπόνηση της Κυριακής.


Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι έγινε ο διάλογος που είδε το φως της δημοσιότητας.


«Είναι όλα ψέματα και άνανδρος όπως διέρρευσε το διάλογο»


Σε έναν μονόλογο που είχε μάλλον το χαρακτήρα του αποχαιρετισμού, ο Αλγερινός άσος τόνισε στους συμπαίκτες του ότι είναι ψέματα όσα του καταλογίστηκαν ότι είπε:


«Θέλω να σας πω δυο λόγια. Ίσως να είναι η τελευταία φορά που μιλάμε και που με βλέπετε εδώ. Θέλω να ξέρετε πως θεωρώ λανθασμένη την αντίδρασή μου στις παρατηρήσεις του προπονητή. Δεν έπρεπε να λειτουργήσω κατ’ αυτόν τρόπο σε καμία περίπτωση. Από εκεί και πέρα, όμως, θέλω να σας πω πως για εμένα ήταν άνανδρο, όποιος κι αν το έκανε, να διαρρεύσει αυτός ο ψεύτικος διάλογος» είπε ο Τζιμπούρ χαρακτηρίζοντας όποιον το έκανε ως «απαράδεκτο και ψεύτη».


Χιμένεθ: «Τέτοια συμπεριφορά δεν έχω δεχθεί ούτε από μεγάλα ονόματα»


Ότι δεν τον θεωρεί πλέον μέλος της ομάδας διεμήνυσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στον Ραφίκ Τζιμπούρ.


«Δεν είναι δυνατόν να μην μπορώ να σου κάνω παρατήρηση χωρίς να αντιδράσεις και χωρίς να αντιμιλήσεις. Έχω συνεργαστεί με παίκτες όπως ο Φαμπιάνο και ο Κανουτέ και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μόνο με εσένα το αντιμετωπίζω» τόνισε ο Χιμένεθ και συμπλήρωσε: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είπα σε όλους σας πως δεν θα είμαι διαλλακτικός σε θέματα που αφορούν την πειθαρχία. Με εσένα, όμως, ήμουν και το γνωρίζεις. Για εμένα, λοιπόν, έχεις τελειώσει!».


Τον Στέλνουν στη Λανς οι Γάλλοι


Ακόμη δεν πρόλαβε να γίνει ξένο σώμα στην ΑΕΚ και τον στέλνουν σε άλλη ομάδα.


Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολύ πιθανή μετακίνηση του Αλγερινού στη Λανς. Γίνετ��ι, μάλιστα, λόγος για προφορική συμφωνία των δύο ομάδων με την «Ένωση» να παίρνει ένα μικρό ποσό.