Αποχή αποφάσισαν και πάλι οι πολίστες του Ολυμπιακού δείχνοντας έτσι εμπράκτως τη δυσαρέσκεια τους για τις οφειλές της διοίκησης στους παίκτες.


Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτοί την απόφαση στα αποδυτήρια του κλειστού κολυμβητηρίου του Πειραιά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.


Με τον επόμενο αγώνα να βρίσκεται μια… ανάσα (ο Ολυμπιακός αναμετράται το Σάββατο με τη Βουλιαγμένη), το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να μην κατέβει στον αγώνα είναι ορατό καθώς οι πολίστες των ερυθρολεύκων δε δείχνουν διάθεση να βάλουν νερό στο κρασί τους.


Βλοντάκης: «Είναι θέμα επιβίωσης, η υπομονή μας εξαντλήθηκε»


Ως «θέμα επιβίωσης» χαρακτηρίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίστες του Ολυμπιακού, ο Αντώνης Βλοντάκης μιλώντας στο Sportfm.


«Από τη διοίκηση μάς είπαν να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Εμείς από την πλευρά μαςαποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα. Από τη στιγμή που δεν είδαμε καμία κίνηση, η υπομονή μας εξαντλήθηκε και γι’ αυτό αποφασίσαμε να απέχουμε από τις υποχρεώσεις μας και αυτή τη φορά είναι οριστικό. Γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος έχει πολλά προβλήματα τελευταία αλλά πρέπει και εμείς να ζήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής φουνταριστός.