Πάνοπλη θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος κόντρα στη Μάλτα στο αυριανό, καθοριστικό ματς για τον έκτο προκριματικό όμιλο του Euro 2012 που θα διεξαχθεί στη Βαλέτα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Η πιθανότερη ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Τ��ροσίδη, Τζαβέλα, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Καραγκούνη, κατσουράνη, Νίνη, Σαμαρά, Λυμπερόπουλο και Σαλπιγγίδη. Για τον όμιλο της Εθνικής ομάδας θα διεξαχθούν ακόμη τα ματς Ισραήλ-Λετονία και Γεωργία-Κροατία.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας στη Βαλέτα ακολουθεί και το Star με τον Γρηγόρη Μπάκα. Στην γαλανόλευκή εξέδρα που θα στηρίξει τους παίκτες της Εθνικής για να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη θα βρίσκονται και οι δυο νικητές του διαγωνισμού του Star, Αναστάσιος Καλδάνης και Χρήστος Παπαχρήστος που κέρδισαν το ταξίδι στη Μάλτα.