Ένα υπερθέαμα πολεμικών τεχνών που δεν έχει προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα, έρχεται την Κυριακή 20 Μαρτίου, στο Ιβανόφειο της Θεσσαλονίκης.

Το «κλουβί» έχει στηθεί και οι αθλητές προετοιμάζονται πυρετωδώς, με την ζώνη του πρωταθλητή να περιμένει τον κάτοχο της.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Πολεμικών Τεχνώνέχει αρχίσει.Η European Fight League που οραματίστηκε και πραγματοποίησε την διοργάνωση του κορυφαίου event πολεμικών τεχνών, φέρνει για πρώτη φορά τους αγώνες σε ελληνικό έδαφος, καθώς αποτελούν πλέον μόδα για τους νέους σε όλο τον κόσμο.

Το MMA είναι μια μίξη πολεμικών τεχνών, που συνδυάζει το kick boxing, την πυγμαχία, την πάλη, με τους αθλητές να δανείζονται τεχνικές από όλες τις πολεμικές τέχνες.

Είναι μια γκάμα πολεμικών τεχνών, προσφέροντας ένα υπερθέαμα στους θεατές, με τους αθλητές να μάχονται με πάθος, δύναμη αλλά πάνω απ΄όλα σεβασμό στον αντίπαλο.

Στο εξωτερικό, οι αγώνες έχουν γίνει θεσμός και οι διάσημοι δίνουν μάχη για ένα εισιτήριο. Στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο σπορ είναι θεαματικά εξελισσόμενο, με όλο και περισσότερους νέους να το επιλέγουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»…