Λάβρος κατά πάντων ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής σε συνέντευξή του στον «Sentra Fm» για τον υποβιβασμό της «Ένωσης» στην Α2.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» επανέλαβε τις καταγγελίες του για τον Ηλυσιακό, άφησε αρκετές υπόνοιες για τα τελευταία λεπτά του αγώνα Κολοσσού Ρόδου – Ηλυσιακού και αποκάλυψε ότι θα απευθυνθεί ακόμη και στον εισαγγελέα ζητώντας άρση απορρήτων σε συγκριμένους λογαριασμούς και τηλέφωνα.

«Οδηγηθήκαμε εδώ λόγω της ανυπαρξίας οικονομικών πόρων στην ΑΕΚ. Σίγουρα έγιναν λάθη στο μπάτζετ [..] Δεν ήμουν ποτέ απών. Ήμουν δίπλα στην ΑΕΚ στην δυσκολότερη στιγμή της, γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Πήγα όταν ο Φιλίππου παράτησε την ομάδα [..] Προέρχομαι από την Ορίτζιναλ. Η Ορίτζιναλ δεν έπαιξε κανέναν ρόλο. Αν δεν εμφανιζόταν ο "κακός" Καραμανλής η ομάδα θα ήταν στη Β Εθνική. Τρία χρόνια τώρα παλεύουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καραμανλής αφήνοντας στη συνέχεια σοβαρές αιχμές για στημένα παιχνίδια και κατηγορώντας ευθέως τον μάνατζερ Τάσο Δελημπαλταδάκη για "διαπλεκόμενα":

«Δείτε τα τρία-τέσσερα τελευταία λεπτά του αγώνα στη Ρόδο και θα καταλάβετε. Καλό είναι να σπάσουμε το απόστημα των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και το μπάσκετ. Θα το πάμε μέχρι τέλους [..] Ξέραμε από πριν τι θα γίνει στη Ρόδο. Και έχουμε βάσιμους λόγους να την υπ��στηρίξουμε. Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, επίσημος μάνατζερ παικτών στην Α1 κατηγορία και ο οποίος που κατέχει το 70% των Ελλήνων παικτών, είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ηλυσιακού. Κάτι που είναι αντίθετο στο νόμο [..] Μετά το Πάσχα αν δεν με καλέσει (σ.σ.: ο εισαγγελέας) θα πάω στον εισαγγελέα και να ανοίξουμε και τηλεφωνικές γραμμές, να ανοίξουν και λογαριασμοί» τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΑΕΚ.