Τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον άνθρωπο με τη «σέντρα διαβήτη»! Αν μη τι άλλο, στα ευρωπαϊκά γήπεδα τον έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγες φορές να δίνει πάσες ή να βγάζει σέντρες που θα ήθελαν… μοιρογνωμόνιο για άλλον ποδοσφαιριστή!

Τώρα, λοιπόν, θα γνωρίσει την απίστευτη τεχνική του Μπέκαμ και ο... υπόλοιπος κόσμος καθώς ο γόης σούπερσταρ του ποδοσφαίρου έκανε κάτι το απίστευτο στο πλαίσιο γυρίσματος ενός νέου διαφημιστικού για λογαριασμό γνωστής εταιρείας αναψυκτικών.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ο Μπέκαμ φαίνεται να δέχεται πρόκλησ�� από έναν άνδρα (που δεν φαίνεται στην κάμερα)…

Ο Ντέιβιντ αφήνει κάτω το αναψυκτικό της εταιρείας και παίρνει τρεις μπάλες για να κάνει το απίστευτο. Να βάλει και τις 3 με σουτ σε 3 κάδους που είναι μέτρα μακριά! Το οποίο και όντως πετυχαίνει με τους παρευρισκόμενους να μην το πιστεύουν!

Βέβαια, αν και αναρτήθηκε από την εταιρεία, ως βίντεο «στο πλαίσιο του διαφημιστικού που γύριζε», πολλοί κάνουν λόγο για μονταρισμένο βίντεο που ουσιαστικά… θα είναι η διαφήμιση!

Όπως και να ‘χει το θέαμα είναι εντυπωσιακό!