Την έκπληξη έκανε ο Φερνάντο Σάντος ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα για ��α προκριματικά του Euro 2012 (4 Ιουνίου), καλώντας στην Εθνική τους Στέφανο Αθανασιάδη και Κυριάκο Παπαδόπουλο. Κάτω από το τέρμα θα δούμε τον Κωνσταντόπουλο ή τον Κοτσόλη, ενώ επιστρέφει ο Χριστοδουλόπουλος.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι: Κωνσταντόπουλος, Κοτσόλης, Βύντρα, Τοροσίδης, Μόρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Νίνης, Κονέ, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης.

Με αυτή τη σύνθεση, η γαλανόλευκη αγαπημένη θα παίξει με την Μάλτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο φιλικό με το Εκουαδόρ στο «City Field Stadium» της Νέας Υόρκης στις 8 Ιουνίου.

«Θα πάμε σε δύο ταχυτήτων προπόνηση αφού οι παίκτες βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας. Πρέπει να γίνει καλή δουλειά στις προπονήσεις. Κάποιοι 4 μέρες έκαναν προπονήσεις. Πρέπει να έχουμε προσοχή σε αυτούς που είναι κ��υρασμένοι», είπε ο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Μάλτα, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός τόνισε: «το πιο καθοριστικό ματς είναι αυτό με τη Μάλτα. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι όταν κερδίζεις στο 93'. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Η Μάλτα θα αμύνεται συνέχεια. Οι παίκτες είναι λογικό να είναι κουρασμένοι, αλλά πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».