Μουντιάλ 2018: Καταγγελία της Σερβίας στη FIFA για τον Μπριχ

Καταγγελία της Σερβίας στη FIFA για τον Μπριχ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας έκανε επίσημη καταγγελία στη FIFA κατά του Γερμανού διαιτητή Φέλιχ Μπριχ, διαμαρτυρόμενη για τις αποφάσεις του στην ήττα της Εθνικής (1-2) από Ελβετία.

«Έχουμε καταθέσει επτά βίντεο που δείχνουν σαφώς την τάση του Μπριχ να παίρνει αποφάσεις εναντίον της Εθνικής μας ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

«Αποκαλύπτεται η διπλή επιλογή του Μπριχ με τις κίτρινες κάρτες, καθώς ήταν γρήγορος να τιμωρεί τους βασικούς μας παίκτες, ενώ δεν έκανε το ίδιο σε παρόμοιες καταστάσεις με την άλλη ομάδα».

Σημείο αναφοράς της καταγγελίας ήταν η απόφαση να μη δοθεί πέναλτι στον Μίτροβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 1-1, ένα περιστατικό όπου ο διαιτητής Μπριχ επέλεξε να μην συμβουλευτεί VAR.

«Όλος ο κόσμος είδε το πέναλτι εκτός από τον Μπριχ και θα έπρεπε να είχε περάσει στην ανάλυση VAR. Αναρωτιόμαστε γιατί η Σερβία είναι η μόνη ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου ο διαιτητής του αγώνα επέλεξε να αγνοήσει να εξετάσει τις αμφιλεγόμενες φάσεις, εγείροντας το νόμιμο ερώτημα εάν το VAR χρησιμοποιείται επιλεκτικά», αναρωτήθηκαν οι Σέρβοι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top