Αστυνομικοί έριξαν taser σε συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο για μία παράβαση

To βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και οι αρχές του ζήτησαν συγγνώμη

Ένα βίντεο που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορούσε έναν καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον Στέρλινγκ Μπράουν και τις αστυνομικές αρχές, δικαίωσε τον συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο.

Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ του Ιανουαρίου όταν αστυνομικοί πλησίασαν τον Στέρλινγκ και του ζήτησαν το δίπλωμά του επειδή είχε παρκάρει παράνομα.

Ο αστυνομικός ακούμπησε τον μπασκετμπολίστα και όταν εκείνος του είπε να μην τον ξαναπιάσει εκείνος φαίνεται να φώναξε  «Κάνε πίσω, κάνε πίσω».

Ο μπασκετμπολίστας αντέδρασε λέγοντας πως δεν έκανε τίποτα. Ενώ έδωσε το δίπλωμά του οι τέσσερις αστυνομικούς που είναι παρόντες να του ζητούν να βγάλει τα χέρια από την τσέπη του.

Τότε τον πετάνε στο έδαφος και του πετάνε taser στο πρόσωπο. να τον ρίχνουν στο έδαφος και έναν από αυτόν να φωνάζει «ρίξτου με το taser».

Ο μπασκετμπολίστας πέφτει στο έδαφος αφού τον έχει διαπεράσει το ηλεκτρικό ρεύμα και δείχνει να υποφέρει.

Στο ίδιο βίντεο ακούγεται ένας αστυνομικός ο οποίος και χαρακτηρίζει τον Στέρλινγκ μ@λ@κ@.

Η αστυνομία ζήτησε συγγνώμη μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ενώ οι Μπακς εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία ανέφερε.

«Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται ένα περιστατικό με έναν επαγγελματία αθλητή προκειμένου να έρθουν τα φώτα της δημοσιότητας στο γεγονός ότι οι ευάλωτοι συμπολίτες μας έχουν βιώσει παρόμοια και ακόμα χειρότερες συμπεριφορές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top