Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ξάνθη και Λάρισα λένε όχι στις προτάσεις Βασιλειάδη

Πανέτοιμη η Εθνική Ελλάδος για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο

Ενώ όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ θα άρχιζε εκ νέου στις 31 Μαρτίου, τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον η επανέναρξη παραμένει στον αέρα.  Ο Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή στη Super League, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως δεν πρόκειται να υπογράψει τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Την ίδια στάση κράτησε και η Ξάνθη. Έτσι η καυτή πατάτα που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στα χέρια του υφυπουργού αθλητισμού που βιάστηκε να εξαγγείλει σπασμωδικά μέτρα, τα οποία απειλούν πλέον ανοιχτά την βιωσιμότητα του πρωταθλήματος.

Yπέγραψαν την πρόταση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υπέγραψαν την επιστολή του υφυπουργού αθλητισμού με τον δικέφαλο του Βορρά να ζητά την χρήση του VAR από την αρχή του νέου πρωταθλήματος.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το αυριανό φιλικό κόντρα στην Ελβετία που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε και τους 27 παίκτες που έχει στη διάθεσή του να προπονούνται κανονικά, χωρίς να αποκαλύψει τα πλάνα του για το προσεχές ματς. Το σίγουρο είναι ότι τόσο στο αυριανό ματς με την Ελβετία, όσο και στο ματς με την Αίγυπτο την Τρίτη στη Γενεύη ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διεθνείς.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top