Σήμερα η εκδίκαση για τα επεισόδια στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Σε απολογία ΠΑΟΚ, Σαββίδης, Μίχελ και ΑΕΚ

Σήμερα η εκδίκαση για τα επεισόδια στην Τούμπα

Σήμερα στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση από το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague των όσων συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Σε απολογία έχουν κληθεί ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Δικέφαλου του Βορρά, Ι. Σαββίδης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λούμπος Μίχελ, με βάση το άρθρο 19 του, το οποίο προβλέπει βαριές ποινές για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών φέτος και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα και το παιχνίδι να κατακυρωθεί στην ΑΕΚ, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει και πρόστιμο.

Ο ίδιο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ απειλούνται με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία έως πέντε χρόνια.

Όσον αφορά τέλος στις κλήσεις των παραγόντων της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινές, όπως αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεσης βαθμών, ακόμα και υποβιβασμού, ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος.

Η ΑΕΚ από την άλλη κλήθηκε σε απολογία μετά από ένσταση κατά του φύλλου αγώνος που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Πάντως στην ακροαματική διαδικασία δε θα βρεθεί ο διαιτητής του ντέρμπι, Γ. Κομίνης, επικαλούμενος προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους.

Σε επιστολή ωστόσο που έστειλε στο πειθαρχικό όργανο της Superleague αναφέρει ότι όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα έχουν καταγραφεί με σαφήνεια στο φύλλο αγώνα που συνέταξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top