Στη Φωλιά των Κου Κου: Η Φανή Χαλκιά έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του παιδιού της

Τι είπε η αθλήτρια για την καρμική σχέση με τον άντρα της και το 2, 5 μηνών αγγελούδι της

Δυόμιση μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Φανή Χαλκιά έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην δημοσιογράφο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» Δήμητρα Καλφούντζου.

«Οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου πίστευαν πως είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έκανε παιδί, αλλά αυτά προκύπτουν. Δεν αγχώθηκα ποτέ παρόλο που μεγάλωνα» είπε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Λούη Καραμάνο με τον οποίο η ζωή την ένωσε καρμικά.

«Κάναμε παρέα με τον άντρα μου όταν ήμασταν πιτσιρίκια 20 χρονών, μετά εγώ ξεκίνησα αθλητισμό, είχα φύγει για το εξωτερικό και έκανα 11-12 χρόνια να τον δω. ‘Ενας παιδικός φίλος τον έφερε πέρυσι στη γιορτή μου και έτσι τον ξαναείδα. Ήταν καρμικό. Δεν είχα δεύτερη σχέση. Μέσα στον πρώτο μήνα της σχέσης μου έμεινα έγκυος» εξομολογήθηκε η Φανή Χαλκιά.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον μοναχογιό της που της άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο.

«Είναι τρομερό που ένας άνθρωπος 2, 5 μηνών που δεν μιλάει μπορεί να σου αλλάξει έτσι τη ζωή και σε κάνει ό, τι θέλει. Θα τον πούμε Πέτρο, έτσι λένε τον μπαμπά του άντρα μου. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Το παιδί μοιάζει στον άντρα μου. Εγώ είχα μόνο φιλική συμμετοχή αλλά χαίρομαι γιατί ο άντρας μου είναι ωραίος γκόμενος» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top