Μαρία Τσουρή-Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Βάπτιση μετ’ εμποδίων για το δεύτερο παιδάκι τους!

Έπειτα από αρκετά εμπόδια και αναβολές ο μικρός πήρε το όνομα, Πέτρος

Τσουρή-Βασιλόπουλος: Αναβολές στη βάπτιση του  γιου τους

Έπειτα από αρκετά εμπόδια και αναβολές, η Μαρία Τσουρή  και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Ιανουαρίου, σε κλειστό κύκλο, στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο, συνέπεσε με τη μεταγραφή του Παναγιώτη στην ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα η οικογένεια να εγκαταλείψει τη συμπρωτεύουσα και να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν και δεύτερη φορά και, εν τέλει, η βάφτιση  πραγματοποιήθηκε μία μέρα μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία! «Τα βαφτίσια έγιναν τελικά στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι, μετά την αρχική αναβολή, δεν πρόλαβε να ενημερώσει εκ νέου όλους τους καλεσμένους ότι το μυστήριο θα πραγματοποιείτο τελικά μία ημέρα μετά και έτσι έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο», αναφέρει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του διεθνούς μπασκετμπολίστα.

To μυστήριο έγινε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Θεσσαλονίκη και ακολούθησε brunch σε γνωστό στέκι της πόλης. Ο μικρός πήρε το όνομα Πέτρος, από έναν θείο της Μαρίας στον οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία.

Ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, ο Κωνσταντίνος είναι 5.5 ετών.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top