Το μήνυμα του Ροναλντίνιο μετά την είδηση πως σταματάει το ποδόσφαιρο

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Βραζιλιάνος μάγος

Ο καιρός που ο Ροναλντίνιο έκανε μαγικά στα γήπεδα πέρασε ανεπιστρεπτί και πλέον ο Βραζιλιάνος μάγος θα κάνει... άλλα κόλπα στα μπουζούκια και στις παραλίες της Μυκόνου...

Με μια λιτή ανακοίνωση ο πρώην άσος της Mπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι κρεμάει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη καριέρα στα 37 του χρόνια.

"Ευχαριστώ Θεέ μου γι' αυτή τη ζωή που μου έδωσες, την οικογένεια, τους φίλους και το πρώτο μου επάγγελμα. Μετά από τρεις δεκαετίες αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο, αποδεσμεύομαι από το μεγαλύτερο όνειρό μου. Όνειρο, που έγινε πραγματικότητα".

Στο άκουσμα της είδησης οι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με πρώτο και καλύτερο τον Μέσι με τον οποίο συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα.

Μέσι: "Εμαθα πολλά δίπλα σου. Θα σου είμαι πάντοτε ευγνώμων επειδή έκανες τα πάντα εύκολα όταν ήρθα στην πρώτη ομάδα… Αν και αποφάσισες να αποσυρθείς, το ποδόσφαιρο ποτέ δεν θα ξεχάσει το χαμόγελό σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα, Ροναλντίνιο Γκαούτσο".

Κασίγιας: "Με έκανες να υποφέρω, όμως όπως κάθε ένας που είναι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, σε απολάμβανα επίσης. Πόσο σπουδαία ήταν".

Ανέφερε ο Κασίγιας που είχε το δύσκολο έργο να σταματήσει τις επιθετικές προσπάθειες τους Ρόνι, ως τερματοφύλακα  της Ρεάλ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top