O Oλυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 23 και 25 Ιανουαρίου

Ένα πολύ σπουδαίο ζευγάρι ανέδειξε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς έφερε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Δυνατό είναι και το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Οι πρώτοι αγώνες για τους «8» θα διεξαχθούν μεταξύ 23 και 25 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί μεταξύ 6-8 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των 8 είναι:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Πανιώνιος-Λαμία

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

Λιβάγια- Αραούχο έδωσαν στην ΑΕΚ τη νίκη επί του Πας Γιάννινα

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο 11ο λεπτό οι παίκτες του ΠΑΣ ζήτησαν πέναλτι όταν ο Μπετρά βρέθηκε στο χορτάρι μετά από παρέμβαση του Τσιντώτα. Ο διαιτητής Στυλιάρας δεν έδωσε τίποτα και στο επόμενο λεπτό ο Λιβάγια άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Η ομάδα των Ιωαννίνων ισοφάρισε στο 47 με πολύ όμορφο γκολ του Γαρουφαλιά.

Έξι λεπτά αργότερα ο Λιβάγια τροφοδότησε τον Αραούχο ο οποίος έκανε το 2-1. Δυο λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Αραούχο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Παλικάρι ο Λεβαδειακός: νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό

Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 21 με τον Φαβάρο, ενώ στο 36 ο Γιουσούφ με πολύ ωραία ενέργεια έκανε το 2-0 για την ομάδα της Βοιωτίας. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Μητρόπουλος μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του τριφυλλιού. Ο Λουντ στο 76 μείωσε για τον Παναθηναϊκό, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Βιγιαφάνες στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top