"Αποστολή" αγάπης για την Εθνική Ομάδα του Euro 2004

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του STAR

Αποστολή αγάπης είχαν οι παλαίμαχοι της  Εθνικής ομάδας του 2004, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αναμετρήθηκαν με την ομάδα της «Αποστολής»,  του φιλανθρωπικού οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για καλό σκοπό.

Στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ο αγώνας που διεξήχθη είχε αποστολή αγάπης!

Oι παλαίμαχοι της Εθνικής ομάδας του 2004, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, έπαιξαν με την ομάδα της Αποστολής του φιλανθρωπικού οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρούχα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.  Τον αγώνα παρακολούθησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τον οποίο  συνόδευε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.

«Οι ποδοσφαιριστές έστειλαν  μήνυμα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωστής Δήμτσας, ευχαρίστησε τους παίκτες, για τη συμβολή τους και τη στήριξή τους στο φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού.

Το έργο της "Αποστολής" συνεχίζεται αδιάκοπα και από τις αρχές Δεκεμβρίου προσφέρθηκαν σε περισσότερες από  11. 000 οικογένειες , δέματα τροφίμων για να καλύψουν τις ανάγκες τους,  τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top