Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα

Αποχαιρετά την Ευρώπη- Νέα ενημέρωση 23-11-17 16:45

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια τόσο του Champions League, όσο και του Europa League, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι», που σκόραραν στο 85’ με τον Οτζίτζα-Οφόε, δέχθηκαν γκολ από τους Ντοστ (40’, 66’) και Μπρούνο Σέζαρ (43’) με αποτέλεσμα να παραμείνουν με ένα βαθμό στον όμιλο. Πλέον, το παιχνίδι με την Γιουβέντους για την 6η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι διαδικαστικό, με τους Πειραιώτες να έχουν μόνο κίνητρο την πρώτη τους νίκη στον όμιλο. Στο Τορίνο Γιουβέντους και Μπαρτελόνα έμειναν στο 0-0.
 

 

H ταυτότητα του αγώνα:
Γκολ:
40', 66' Ντοστ, 43' Μπρούνο Σέζαρ - 85' Οτζίτζα-Οφόε

Κίτρινες κάρτες: Καρβάλιο, Αντρέ Πίντο, Μαρτίνς, Κοεντράο - Φιγκέιρας, Κούτρης, Πάρντο

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζόρζε Ζεσούς): Ρούι Πατρίσιο, Κοεντράο, Αντρέ Πίντο, Μπρούνο Φερνάντες, Μπρούνο Σέζαρ (90' Ματέους), Καρβάλιο, Μπατάλια, Ματιέ (77' Φιγκεϊρέδο), Ντοστ, Μαρτίνς, Πιτσίνι (85' Ριστόφσκι).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (65' Οτζίτζα-Οφόε), Ζιλέ, Καρσελά (46' Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57' Τζούρτζεβιτς).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top