Με Οφόε στη Λισαβόνα για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Με αποκλεισμό από την Ευρώπη απειλείται η Μίλαν

Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στην Τούμπα χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο γκολ με το οποίο ο νεαρός Στρούγγης έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο στο 22 και πήρε μια σημαντική νίκη. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 με πέναλτι του Βιερίνια στο 45, σε μια φάση που προκάλεσε τις διμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κάμπος στο 71.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Λισαβόνα όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ σε ένα κρίσιμο ματς όσον αφορά το ευρωπαϊκό του μέλλον. Ο Τάκης Λεμoνής πήρε στην αποστολή τον ΟΦΟΕ, ενώ εκτός έμειναν οι Ζντιέλαρ και Εμενίκε.

Πάνω από έξι χιλιάδες κόσμου εδωσε χθες το παρών στο Ηράκλειο και αποθέωσε τον Ευγένιο Γκέραντ στο φιλικό το οποίο διεξήχθη προς τιμή του. Δάκρυσαν οι παίκτες όταν είδαν τον Ολλανδό τεχνικό που συνδύασε το όνομα του με τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ΟΦΗ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για την ομάδα του Γκέραρντ τίμησαν τη μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη, με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Καζανάκη, να παραλαμβάνει την πλακέτα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top