Νίκη για την Μπάρτσα- Η Νάπολι επικράτησε επί της Μίλαν 2-1

Περίπατος για την Μάντσεστερ

Ασταμάτητη είναι στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε αφού νίκησε εκτός έδρας και την Λεγκάνες με 3-0.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο πρωταγωνιστής των μπλαουγκράνα αφού με δυο δικά του γκολ στο 28 και στο 60  έδωσε τον αέρα νίκης στους Καταλανούς που πέτυχαν ένα ακόμη γκολ με τον Παουλίνιο στο τελευταίο λεπτό και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Έτσι ξέφυγαν με 10 πόντους από την Ρεάλ που έμεινε στο 0-0 στο μαδριλενικό ντέρμπι με την Ατλέτικο με χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές.

Στην Ιταλία η Νάπολη ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μίλαν  στο Σαν Πάολο και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Ο Φορμαρισμενος Ινσινιέ άνοιξε το σκορ  στο 34 και ο Ζιελίνσκι στο 73 κλείδωσε το παιχνίδι  με την Μίλαν να μειώνει το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Ρομανιόλι.

Στην Αγγλία η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα με τη Νιουκάστλ στο Ολντ Τράφορν  από το γκολ του Γκέιλ στο 14 κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν καν τελειώσει το ημίχρονο με τα γκολ του Μάρσιαλ στο 37 και του Σόλιγκ στο 45.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο ακόμη γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Πογκμπα το πρώτο και με τον Ρομελου Λουκακου το δεύτερο για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1 που φέρνει την Γιουν

άινετ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αρκετά μακριά όμως από την συμπολίτισσα της Σίτι που έχει διαφορά 8 βαθμών.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top