Απίστευτο: Η Νίκη Λευκάδας αρνήθηκε στον Φάρο Κερατσινίου την αναβολή αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών

Η Ομοσπονδία συμφώνησε αλλά αυτό δεν αρκεί εάν δεν συμφωνούν και οι δύο ομάδες

Είπαν "όχι" σε Φάρο Κερατσινίου για αναβολη αγώνα

Μια απίστευτη «καταγγελία» έκανε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Φάρου Κερατσινίου.

Την ώρα που η κακοκαιρία έχει χτυπήσει την Ελλάδα και η Δυτική Αττική μετρά τις πληγές της από τις φονικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε 19 ανθρώπους, η Νίκη Λευκάδας αρνήθηκε το αίτημα της ομάδας του Κερατσινίου (που χθες πνίγηκε από τη βροχή και παρασύρθηκαν ακόμη και αυτοκίνητα) για αναβολή του αγώνα της Κυριακής στην Λευκάδα.

Εικόνα από τις χθεσινές πλημμύρες στο Κερατσίνι

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φάρος Κερατσινίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δέχθηκε το αίτημα του για αναβολή του αγώνα για την Τετάρτη 22/11, ωστόσο η αντίπαλη ομάδα το αρνήθηκε.

Η ομάδα του Κερατσινίου τονίζει στην ανακοίνωσή της πως η ομάδα δεν μπορεί αυτές τις μέρες να κάνει προπόνηση καθώς με εντολή του Δήμου οι αθλητικοί χώροι θα μείνουν κλειστοί.

«Το αθλητικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα για εμάς. Θεωρούμε εντελώς ανήθικη τη στάση της διοίκησης της τοπικής ομάδας. Θεωρούμε ότι τακτικές κουτοπονηριάς δε θα έπρεπε να χωράνε στον αθλητισμό ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές όπου όλοι θα έπρεπε να δείχναμε μια στάση ανωτερότητας και ευαισθησίας» τονίζει -μεταξύ άλλων- το σωματείο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top