O Κώστας Μήτρογλου έσωσε τον βαθμό για την Μαρσέιγ

Καταιγιστική η Βαλένθια- Συνέτριψε 6-2 εκτός έδρας την Μπέτις

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μάουρο Ικάρντι η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι καθώς επικράτησε 3-2 της Μίλαν. Οι νερατζούρι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 28ο λεπτό όταν ο Καντρέβα τροφοδότησε τον Ικάρντι και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Η Μίλαν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56 με γκολ του Σούσο. Επτά λεπτά αργότερα ο Ικάρντιμ μετά από πάσα του Πέρισιτς, έδωσε και μπάλι προβάδισμα στην Ίντερ. Ωστόσο, η Μίλαν στο 81 αντέδρασε και με του Μποναβεντούρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς για το 2-2. Στο 90 ο Ροντρίγκεζ ανέτρεψε τον Ντ Αμπρόσιο και ο Ικάρντι από το σημείο του πέναλτι σκόραρε για τρίτη φορά δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην Ίντερ.

Με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Μαρσέιγ πήρε ισοπαλία, εκτός έδρας από την Στρασμπούργκ. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5' με τον Αμαβί, για να ισοφαρίσουν οι Μασσαλοί στο 31 με τον Αχολού. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, στην προσπάθειά του ο Κονέ να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-1 για τη Μαρσέιγ, όμως με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Κονέ ισοφάρισε για την Στρασμπούργκ. Στο 74' ο Λινάρντ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχπους, για να έρθει ο Μήτρογλου στο 88' κατάφερε να διαμορφώσει το 3-3, σώζοντας τον βαθμό για την Μαρσέιγ.

Ισοπεδωτική η Βαλένθια συνέτριψε με 6-3 εκτός έδρας τη Μπέτις.  Κοντογκμπιά, Γκονζάλο Γκέδες, Μορένο και Σάντι Μίνα έφεραν μέχρι το 74' τη Βαλένθια μπροστά στο σκορ με 4-0.

Στη συνέχεια η Μπέτις αντέδρασε και με γκολ του Κάμπελ, του Σανάμπρια και του Τέγο μείωσε στο 85 σε 4-3. Όμως στο 88 ο Τζάτζα και στις καθυστερήσεις ο Περέιρα σκόραραν και έτσι η Βαλένθια πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 6-3.

Πηγή φωτογραφίας:Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top