«Κόλλησε» η ΑΕΚ στα πηγάδια και ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας

Η Ένωση θα παίξει την Πέμπτη με τη Μίλαν

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στα Πηγάδια της Ξάνθης η τοπική ομάδα με την ΑΕΚ, σε ένα ματς με πολλά νεύρα, δυο κόκκινες και αμφισβητούμενες φάσεις.

Η Ξάνθη πήρε  προβάδισμά στο σκορ με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, όταν ο Μπρίτο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ σκόραρε για την θρακική ομάδα. Στο 55 η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Φλίσκας έκανε σκληρό φάουλ στον Αραούχο, δέχθηκε σωστά κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε.

Στο 72 ο Λιβάγια βγήκε στην αντεπίθεση, ο Σβάρνας τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Παπαδόπουλος απέβαλε τον παίκτη της Ξάνθης καθώς ο επιθετικός της Ένωσης ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Με εννέα παίκτες η Ξάνθη προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ  της  1-0, όμως δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Μάνταλος τροφοδότησε τον Βράνιες, ο οποίος από ελεγχόμενη θεση οφ σάιντ σκόραρε διαμορφώνοντας το 1-1, με το οποίο η Ένωση έφτασε τους 14 βαθμούς και πλέον έχει έναν λιγότερο από τον ΠΑΟΚ που με 15 είναι στη κορυφή της βαθμολογίας.

Εβδομάδα ευρωπαϊκών αγώνων αυτή που άρχισε με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο, εκτός έδρας, ματς με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

Η ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα λιγκ θα παίξει την Πέμπτη με την Μίλαν στο Σαν Σίρο. 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top