Η έκκληση του Νίκου Γκάλη για τον μικρό «μαχητή» Χριστόφορο

Ο 4χρονος εδώ και λίγους μήνες παλεύει με έναν από τους πιο σπάνιους και δύσκολους παιδικούς όγκους

Τον λόγο για τον οποίο θαυμάζουν οι Έλληνες τον Νίκο Γκάλη, επιβεβαίωσε o μεγάλος καλαθοσφαιριστής. Με μια ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο άνθρωπος που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται στο γήπεδο καλεί να βοηθήσουν τον μικρό Χριστόφορο σε έναν αγώνα ζωής.

«Αγαπητοί Φίλοι, σας καλώ να βοηθήσουμε όλοι μαζί το μικρό Χριστόφορο που δίνει στο μακρινό Μεξικό μια πολύ δύσκολη μάχη από όπου ελπίζουμε να βγει νικήτης!» έγραψε στο Facebook του.

Ο 4χρονος εδώ και λίγους μήνες παλεύει με έναν από τους πιο σπάνιους και δύσκολους παιδικούς όγκους.

Πέντε μέρες μετά την διάγνωση άρχισαν τα προβλήματα. Οι γονείς του αμέσως κινητοποιήθηκαν. Ένα φως ελπίδας ήρθε από ένα εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο στο Μεξικό.

Οι οικονομικές απαιτήσεις για την θεραπεία είναι όμως υπέρογκες. 350.000 χρειάζονται για να μπορέσει ο χριστόφορος να τρέξει και πάλι στην αυλή του σπιτιού του. Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν ήταν ο άνθρωπος που έφερε την επανάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης αλλά και η μπασκετικη ΑΕΚ.

Στο πλευρό του Χριστόφορου και οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από τα Χανιά, παρά τον πόνο για το χαμό του παιδιού τους αποφάσισαν να δωρίσουν μέρος τον χρήματων που είχαν συγκεντρωθεί για το δικό τους παιδί, στον Χριστόφορο.

Δείτε περισσότερα στο video.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ΕΔΩ. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top